stads wonen

Den Haag, de hoofdstad van Zuid-Holland, is een stad van internationale allure waar ondermeer het regeringscentrum van Nederland is gehuisvest. De hofstad met onder andere tientallen ambassades, honderden internationale bedrijven en gemeenschappen, Europol, het Vredespaleis, monumenten, musea, theaters, parken, winkels, scholen en een geweldige kustlijn. Hier woon je stads met alle voorzieningen in de buurt die je leven kleuren. In deze wereldstad is veel vraag naar goede woonruimte. Caland Dock biedt dit. Zowel binnenshuis als buitenshuis ervaar je het stadse wonen. Elke dag opnieuw.

wonen aan het water van de calandkade

Een van de aantrekkelijke aspecten van deze Haagse nieuwbouw­ontwikkeling is dat je hier direct aan het water van de Calandkade woont. Een perfecte plek om te genieten in je eigen woonomgeving. Dit up-coming stadsdeel Laakhaven-West zoekt bewoners die als eerste willen huren op een gave plek. Lekker stads wonen, dicht bij de Haagse Hogeschool, tal van kleine en grote winkels, het Hollands Spoor, verschillende uitvalswegen, een enorm breed aanbod aan voorzieningen direct onder het gebouw en in de directe omgeving. En voor wie lekker uit wil waaien is ook het strand op zo’n 5 kilometer goed aan te fietsen of te lopen! Als je hier huurt, wil je nooit meer weg!

Nieuwe allure

Van oorsprong is dit stukje Den Haag een haven- en industrie­gebied. Inmiddels omgetoverd tot een moderne, eigentijdse stadswijk met een levendig karakter en veel ruimte om te wonen, te ontspannen en te werken. Mensen van alle leeftijden voelen zich hier direct thuis; pioniers, studenten, starters, doorstarters, alleen- en samenwonenden. Caland Dock wordt de nieuwe hotspot met mooie, gestoffeerde huur­appartementen, een gezamenlijk dakterras en binnentuin, winkels en horeca in de plint en straks ook gezellige terrasjes voor de deur. Er is voorzien in een gemeenschappelijke fietsenberging en wie een auto heeft kan een parkeerplek huren in een van de parkeergarages. Alles goed geregeld.

Caland Dock 1 & 2 zijn nu in verhuur!

Kies je favoriete appartementen met de woningzoeker en schrijf je in!

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.