Verhuur is gestart

Verhuur is gestart

Verhuur is gestart

Nieuwbouw Huurappartementen

Wordt 2020 ook voor jou het jaar dat je kiest voor een spiksplinternieuw huurappartement in Caland Dock? Er is nog een groot aanbod in driekamerappartementen. Hier kun je heerlijk ruim wonen; alleen of met iemand die je dierbaar is. Maak nu de huur in orde en verhuis in april al naar een van de stijlvol gestoffeerde appartementen in het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag. 

De architect heeft drie woonstijlen gekozen als basisinrichting; Light, Warm and Rough. Allemaal mooi, maar net even iets anders. Het verschil zie je terug in de kleur van de vloeren, de wanden en de keuken. Het palet van Light is neutraal te noemen, Warm behoeft eigenlijk geen uitleg en Rough is een iets stoerder palet. Kies jouw droomappartement en maak er met je eigen meubels, raambekleding, woonaccessoires, planten, enz. straks helemaal jouw thuis van. 

Per 1 april 2020 kun je al in een spiksplinternieuw, gestoffeerd huurappartement wonen in Caland Dock. Dichtbij het centrum van Den Haag, uitvalswegen, station Holland Spoor etc. Direct gelegen aan de geheel vernieuwde Calandkade met straks de leukste terrassen voor je deur. NU Projectontwikkeling realiseert met deze 5 prachtige appartementengebouwen een breed aanbod van huurappartementen met woonoppervlakten tot wel 116m². Een aanwinst voor Den Haag.

3 Room
Apartment

vanaf €1.100,- /mnd

FOR RENT!

and apply right away

all the apartments are available as of April 1 2020.

4 Room
Apartment

From € 1,395,- a month

1 Room
studio

All studio apartments
have been rented already

2 Room
Apartment

All 2 Room apartments
have been rented already

Den Haag Holland Spoor

Den Haag Moerwijk

Den Haag Centraal

Centrum

Zuiderpark

Tram

Dichtbij uitvalswegen,
station Holland Spoor, de binnenstad, de Haagse Hogeschool en tal van andere voorzieningen

LARGE COURTYARDS
WITH AN ABUNDANCE OF GREENERY AND
MARVELOUS SUN-BATHED TERRACES,
horeca en winkels. 

Creëer hier met de medebewoners de ideale woonplek waar je volop geniet.

Moderne
APARTMENTS

Caland Dock maakt Den Haag en zeker de Calandkade nog mooier. Een hoogwaardig nieuwbouwaanbod van huurappartementen voor mensen die weten wat ze willen. Duurzaam wonen met alles in de nabije omgeving. Een heerlijk huis, gedeelde voorzieningen waaronder grote binnentuinen met veel groen en heerlijke zonneterrassen; fietsenbergingen, horeca en winkels. Informeer bij de makelaars naar jouw mogelijkheden.

WHICH APARTMENT
WILL YOU RENT?

en_US
nl_NL en_US

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.