PLEK VOOR ONDERNEMERS

In de gebouwen DOCK 3, 4 en 5 worden diverse units aangeboden voor verhuur. Vanaf €750,- per maand exclusief btw huur je hier een te gekke werkplek. In een upcoming, groeiende wijk waar veel traffic is. Tekenen vóór 1 juni, 1 maand gratis huur! 

De verdiepingshoogte inpandig is voor de bedrijfsruimten en horeca unit circa 3,4 meter. De winkelruimtes zijn hoger met 3,8 meter. De hoogte geeft een heerlijk ruim gevoel.
De units zijn verschillend in grootte met een oppervlakte vanaf 51 m2 tot 150 m2 per locatie. Te gek voor iemand die groot denkt en doet en hier zijn of haar droomwinkel wil realiseren. Het opleveringsniveau is casco, zodat jij helemaal jouw eigen stijl en sfeer hier kunt realiseren.

9 Units te huur

Lees hier de brochure van Frisia Makelaars. Zij informeren je ook graag persoonlijk over de mogelijkheden van jouw eigen bedrijfsplek in deze prachtige nieuwbouw aan de Calandkade in Den Haag.
Previous
Next

Duurzame ontwikkeling

Caland Dock is gebouwd conform moderne bouwrichtlijnen en kent een Energielabel voor de units vanaf label A t/m A++. Met extra aandacht voor isolatie. Voor de warmwatervoorziening en verwarming dienen de units aangesloten te worden op een collectieve WKO-installatie van Eteck.
Werken op een toplocatie
  • De plek voor ondernemers, start ups, pioniers
  • Goed bereikbaar met OV, fiets en auto
  • Aantrekkelijke nieuwbouw met veel groen
  • Parkeergelegenheid in de garage + voor de deur
  • Alles nieuw in te richten naar eigen idee en stijl
  • Huren op zeer korte termijn
Previous
Next

INTERESSE IN bedrijfs-/winkelruimten?

Maak nu een afspraak

F. (Femke) Weening – Holwerda
weening@frisiamakelaars.nl
T: 070 342 01 65
M: 06 143 949 39

nl_NL
en_US nl_NL

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.