PLEK VOOR ONDERNEMERS

Op de begane grond van Caland Dock zijn nog enkele winkelruimtes te huur voor snelle beslissers. Vanaf €750,- per maand exclusief btw huur je hier een te gekke ruimte. In een upcoming, groeiende wijk waar veel traffic is. 

De units zijn verschillend in grootte; het actuele aanbod heeft een oppervlakte vanaf 71 m2 tot 116 m2. De verdiepingshoogte inpandig is bij de winkelruimtes maar liefst 3,8 meter. Deze hoogte geeft een heerlijk ruim gevoel. Te gek voor iemand die groot denkt en doet en hier zijn of haar droomwinkel wil realiseren. De units worden casco opgeleverd, zodat jij hier helemaal jouw eigen stijl en sfeer kunt realiseren. 

Previous
Next

Eigentijds

Caland Dock is gebouwd conform moderne bouwrichtlijnen en kent een Energielabel voor de units vanaf label A t/m A++. Met extra aandacht voor isolatie. Voor de warmwatervoorziening en verwarming dienen de units aangesloten te worden op een collectieve WKO-installatie van Eteck.

Lees hier de brochure van Frisia Makelaars. Zij informeren je ook graag persoonlijk over de mogelijkheden van jouw eigen bedrijfsplek in deze prachtige nieuwbouw aan de Calandkade in Den Haag.

Werken op een toplocatie

Previous
Next

INTERESSE IN bedrijfs-/winkelruimten?

Maak nu een afspraak

F. (Femke) Weening – Holwerda
weening@frisiamakelaars.nl
T: 070 342 01 65
M: 06 143 949 39

Appartementen verhuur

Volg Caland Dock op Social Media:

Caland Dock is een ontwikkeling van:

Bedrijfs-/winkelruimte verhuur:

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.