Luxe appartementen

In Caland Dock zijn fraaie nieuwbouwappartementen gerealiseerd waar alles voldoet aan de laatste bouweisen; gasloos, duurzaam en modern. De appartementen zijn gestoffeerd opgeleverd met een fraaie PVC-vloer met vloerverwarming, nette muren met glasvlies behang, een luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een ingerichte open keuken met onder meer een combi oven/magnetron, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, afzuigkap en aansluiting voor vaatwasser of wasmachine.

Het energielabel van deze appartementen is A+; goed voor het milieu en de portemonnee. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor de huurders geheel vrij zijn in de keuze van een provider. Er is een huismeester aanwezig voor schoonmaak en onderhoud van de algemene ruimtes. Altijd een schoon,  fijn entree voor de bewoners, hun vrienden en familie.

In de appartementen van Caland Dock kun je eindeloos genieten van ruimte, comfort, gezelligheid en wonen in de stad. Alles is spiksplinternieuw. De foto’s zijn een impressie; gemaakt in DOCK 4. De appartementen in DOCK 3, 4 en 5 zijn allemaal al opgeleverd. Wie weet worden dit wel jouw nieuwe ‘buren’. Leuk!

Previous
Next

kenmerken

Dock 1 & 2

DOCK 1 & 2 zijn twee stoere gebouwen met in totaal 288 prachtige huurappartementen; waarvan 4 driekamerappartementen zijn. De overige zijn allemaal 1.5 kamer groot. Dit is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige woonlocatie in het levendige centrum van Den Haag. Hier huur je een gestoffeerd appartement waar je zorgeloos kunt wonen. Alles is namelijk nieuw als je er in trekt. En omdat alles ook nog eens gestoffeerd wordt opgeleverd, hoef je zelf alleen maar je gordijnen, meubels en ander huisraad mee te nemen. Comfortabel wonen, nieuwe mensen ontmoeten die net als jij hier net zijn komen wonen.

1,5 kamer appartement
3 kamer appartement

Rooftop en Binnentuin

Van oorsprong is dit stukje Den Haag een haven- en industrie­gebied. Inmiddels omgetoverd tot een moderne, eigentijdse stadswijk met een levendig karakter en veel ruimte om te wonen, te ontspannen en te werken. Mensen van alle leeftijden voelen zich hier direct thuis; pioniers, studenten, starters, doorstarters, alleen- en samenwonenden. Caland Dock wordt de nieuwe hotspot met mooie, gestoffeerde huur­appartementen, een gezamenlijk dakterras en binnentuin, winkels en horeca in de plint en straks ook gezellige terrasjes voor de deur. Er is voorzien in een gemeenschappelijke fietsenberging en wie een auto heeft kan een parkeerplek huren in een van de parkeergarages. Alles goed geregeld.

Caland Dock 1 & 2 zijn nu in verhuur!

Kies je favoriete appartement met de woningzoeker en schrijf je in!

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.