het project

Caland Dock is een nieuwe woon- en leefomgeving met een prettige atmosfeer voor bewoners en bezoekers. Het gehele nieuwbouwproject bestaat uit 5 gebouwen (Dock 1 tot en met 5) met in totaal 550 woningen, 3 parkeergarages en circa 1.125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca). De gebouwen variëren van 9 tot 12 etages en lopen deels trapsgewijs af richting het water. Deze fraaie, getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Rustgevend en inspirerend tegelijk.

Tussen de gebouwen worden autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. In de gebouwen is veel groen aangelegd op de dakterrassen en in de gemeenschappelijke daktuinen. De plint aan de Calandkade biedt ruimte aan horeca met terrasjes aan het water en aan de detailhandel. In de nabije toekomst zal er naar alle waarschijnlijkheid ook een jachthaven worden gerealiseerd.

DOCK 3 & 4

 • Woonoppervlakte vanaf circa 59m² tot 116m²
 • Twee-, drie- en vier- kamer­appartementen
 • Eigen berging; gelegen in het appartement met aansluiting voor wasmachine en -droger
 • Een eigen buitenruimte in de vorm van balkon, loggia, terras of tuin (minimaal 6m²) ​
 • Gemeenschappelijke fietsen­stalling op de begane grond.​

Dock 3 & 4 zijn 12 etages hoog; Dock 5 is iets lager en telt 9 etages.

DOCK 5

 • Woonoppervlakte vanaf circa 29m² tot 101m²
 • Eén-, twee-, drie- en vier- kamer­appartementen
 • De appartementen met een woon­oppervlakte groter dan 50m² beschikken over een eigen berging gelegen in het appartement met aansluiting voor wasmachine en -droger
 • De drie- en vier-kamerappartementen hebben allemaal een eigen buitenruimte in de vorm van balkon, terras of tuin van minimaal 4m²
 • De één- en twee-kamerappartementen beschikken wisselend over een frans balkon, dan wel een tuin of balkon
 • Gemeenschappelijke fietsen­stalling op de begane grond.

Kies een van de drie woonstijlen

Alle appartementen worden gestoffeerd opgeleverd met een fraaie PVC-vloer met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, een luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een ingerichte keuken met onder meer een combi oven/magnetron, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en afzuigkap. Je kunt kiezen tussen 3 woonstijlen die je vooral terugziet in de kleur van de vloeren, de wanden en de keuken. Onze binnenhuisarchitect heeft gekozen voor een eigentijds palet in de 3 stijlen: LIGHT, WARM en ROUGH. Kies de stijl die bij jou past.

Light

Warm

Rough

Interieur­impressies

Er zijn prachtige interieur­­impressies gemaakt om een idee te geven van de drie woonstijlen, Light | Warm | Rough. De architect heeft per etage een van deze drie sfeervolle stijlen toegepast. Welke kleur vloer, keuken en wanden kies jij?

Selecteer in de woningzoeker je voorkeuren, kies jouw droom­appartement en verzamel de benodigdheden om je in te schrijven.

Interieurimpressie
1e Lulofsdwarsstraat 4-S
1 Kamer studio
Woonstijl: Rough
Interieurimpressie
1e Lulofsdwarsstraat 4-N
2 Kamer appartement
Woonstijl: Light
Interieurimpressie
Calandkade 79
3 Kamer appartement
Woonstijl: Rough
Interieurimpressie
1e Lulofsdwarsstraat 20-E
4 Kamer appartement
Woonstijl: Warm
Previous
Next
Previous
Next

Duurzame ontwikkeling

De appartementen hebben een Energielabel A+, zijn super geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor je geheel vrij bent in je keuze van een provider.

Er is een huismeester aanwezig voor schoonmaak en onderhoud van de algemene ruimtes. Zo ben je verzekerd van een fijn entree voor jezelf en je vrienden en familie.

WELK APPARTEMENT
ga JIJ HUREN?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.